OVER MIJ

over mij

“Met enthousiasme, creativiteit en inlevingsvermogen moedig je aan om echt te zijn.”

Echt Zijn is volgens mij de essentie van het bestaan. Het gaat over Echt je pure zelf durven zijn en kunnen Zijn met wat er is. Want zeg eens eerlijk: Leef jij zonder masker, omarm je jezelf volledig en beweeg je soepel mee met alles wat er op je pad komt? Ik geloof dat het leven een uitnodiging is om met speelsheid naar jezelf te kijken, in contact te komen met je kern en je eigen levensreis te maken. Daarom deel ik mijn persoonlijke reis, schrijf ik over bewustzijn, spiritualiteit en gezondheid en nodig ik je met ademwerk uit om je te verbinden met wat er in jou leeft.
OVERMIJ-VOORSTELLEN-2

even voorstellen

Hi! Mijn naam is Elsa Sophie en je kunt mij omschrijven als een lieve, nieuwsgierige en bewuste levensreiziger. Ik word blij van wakker worden met ademwerk, ronddwalen in mijn creatieve bubbel en een goed gesprek over het leven. Tegelijkertijd sta ik met beide voeten op de grond, hou ik van een grapje en kleur ik buiten de lijntjes op zijn tijd. Van nature ben ik veelzijdig, ondernemend en heb ik sterke voelsprieten voor anderen en mijn omgeving.

Met plezier werk ik als zelfstandig tekstschrijver voor bewuste opdrachtgevers en laat ik als ademcoach anderen kennismaken met de helende kracht van de adem.

mijn levensreis

Als klein meisje schreef ik al in notitieboekjes en beleefde ik de wereld om mij heen diepgaand. Maar na mijn studie Communicatiewetenschap begon de ware zoektocht naar mezelf. Als dwangmatig perfectionist kwam ik mezelf gigantisch tegen en werd ik letterlijk ziek van het masker dat ik al zolang droeg. Ik kwam oog in oog te staan met mezelf en belandde eind 2018 met paniekaanvallen thuis. Het bleek het startschot van mijn reis naar binnen. De rugzak met bagage zette ik neer en begon ik uit te pakken. Ik kwam in aanraking met yoga, mindfulness en ademwerk en durfde het aan om mijn belemmerende overtuigingen en verdrongen emoties onder ogen te zien. Hoe dichter ik bij mezelf kwam, hoe sterker ik voelde waarom ik hier ben en welke keuzes ik mocht maken. Ik startte als zelfstandig tekstschrijver en werk ik voor bewuste opdrachtgevers die in lijn liggen met mijn passie voor levensstijl, spiritualiteit en gezondheid. Toch voelde ik onder de oppervlakte dat ik nog meer te doen had. Ik werd betoverd door ademwerk en mijn hart leidde me in 2020 naar de opleiding tot ademcoach. Intuïtief voel ik dat ik dit werk mag doorgeven en dat mijn pen en de adem bij mij horen. Inmiddels reis ik met een strandtas vol inzichten en tools voor een zonniger leven. En doe ik wat ik het liefste doe: met schrijfwerk en ademwerk moedig ik je aan om echt in verbinding te zijn.
Over mij - Elsa Sophie - Schrijver & Ademcoach
OVERMIJ-5

waar ik voor sta

verbinding
Ik wil weten wie jij werkelijk bent, wat je beweegt en wat er in jou leeft. Als we allemaal wat vaker ons masker laten zakken, kunnen we in kwetsbaarheid met elkaar verbinden.
groei
Ik geloof dat het leven een grote speeltuin is waar we van kunnen leren. Alles is constant in beweging en we zijn hier om te groeien en ons eigen pad te bewandelen.
vrijheid
Ik word graag vrijgelaten en gun iedereen een leven in vrijheid, dicht bij wat je zelf belangrijk vindt. Leef en laat leven zonder hokjes en stempels.
humor
Ik ben toegankelijk en benader de dingen met speelsheid. Laten we het leven ook niet te serieus nemen en onszelf en elkaar met humor bekijken en benaderen.

samenwerken?