ADEMWERK

"Je ademt zoals je leeft - verander je adem, verander je leven"
Het eerste wat je doet als je geboren wordt is het leven inademen. En je verlaat deze aarde weer met een laatste zucht. Je adem voorziet je van levensenergie, het is je bron van leven. De meeste van ons ademen echter oppervlakkig en gebruiken niet hun volledige ademcapaciteit. Dat zorgt voor fysieke, emotionele en mentale klachten. Je kwaliteit van leven neemt daardoor letterlijk af. Herken je je hierin:
Je hebt stressklachten zoals een versnelde ademhaling en weinig energie?
Je ervaart angst, onzekerheid of een minderwaardigheidsgevoel?
Je piekert veel en voelt je gevangen in je eigen hoofd?
Je kunt moeilijk met je emoties omgaan?
Als ademcoach help ik je je te verbinden met je adem. Leer vrijer te ademen, zodat je ook vrijer kunt leven.
ademwerk

ademwerk is de weg naar een vrijer leven

Je adem staat in contact met wat jij meemaakt. Als je angstig of boos bent, adem je sneller en oppervlakkiger. Ben je blij of rustig, dan adem je langzamer en dieper. Er is dus een directe verbinding tussen je ademhaling en je emoties. Veel mensen weten echter niet hoe ze met emoties om kunnen gaan. Logisch, we leren van jongs af aan vooral om ons denkvermogen te trainen. Het gevolg is dat emoties vaak weggestopt worden. Zo zet je spanning vast in je lichaam en in je adempatroon. Met ademwerk doorbreken we het adempatroon waardoor je laag voor laag oude pijn, verdrongen emoties of blokkades kunt doorvoelen en loslaten zodat levensenergie weer vrijer kan stromen.

ervaar de kracht van een ademsessie

Tijdens een ademsessie maken we gebruik van de bewust verbonden ademhaling. Met deze techniek verbinden we de in- en de uitademing met elkaar en brengen we de ademhaling naar de buik, flanken en borst. Zo stroomt er letterlijk nieuwe levensenergie naar gebieden die geblokkeerd zijn. Je kunt de sessie zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau ervaren. Elke sessie is anders en geeft jou precies wat je op dat moment mag aankijken. Je adem helpt je voorbij beperkende overtuigingen en overlevingsmechanismen en brengt je in contact met wat er in jou leeft, met je kern en met de innerlijke wijsheid die je altijd bij je draagt.
verbind je met je adem
99
individuele ademsessie
In een 1-1 ademsessie doe ik een uitgebreide intake en onderzoeken we hoe het op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau met je gaat. Vervolgens starten we met ademwerk en is er na afloop tijd om na te voelen en feedback te ontvangen. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur en vindt plaats in Haarlem.

reviews

“In het dagelijks leven kan ik moeilijk ontspannen en ik merkte dat mijn ademhaling vaak ‘in de weg zat’ door een te snelle ademhaling, wat soms zelfs overging op hyperventilatie. Ik was me niet bewust van hoe de spanning op mijn lichaam mijn ademhaling had veranderd. Wat een vertrouwen heeft Elsa mij gegeven tijdens de ademsessie, de blokkades en spanningen die ik voelde zijn lichter geworden en tijdens de sessie duidelijk voelbaar geweest in mijn emoties. Elsa, bedankt voor de ademsessie, de bewustwording en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven.”

Polly

“Ademen was iets waar ik vooral niet bij stil wilde staan. Door ademhalingsproblemen uit het verleden gaf me dat alleen maar een angstig en benauwd gevoel. Bij elke sessie gingen we een laagje dieper en werd mijn bewustzijn groter. Elsa heeft mij geleerd ademen weer te waarderen. Nu brengt het me zoveel bewustzijn en rust. Bedankt voor de life changing sessies!”

Manon
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare