Elsa Sophie

Elsa Sophie

WHITE BLOUSE & LEOPARD PANTS

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

Hi kiddo’s! Vandaag stel ik jullie graag voor aan mijn nieuwe witte blouse. Wat mij betreft is dit echt een essential in je kast. Een witte blouse biedt altijd uitkomst als je het even niet meer weet. Dit keer droeg ik hem voor een feestelijk gelegenheid, namelijk de 21e verjaardag van mijn broertje. Als het niet zijn verjaardag was geweest had ik er een lekkere trui over aangetrokken, laagjes vind ik namelijk top tijdens de koude winterdagen. Deze blouse is van Maison Scotch en er is een leuk patroontje in verwerkt. De broek is mijn nieuwe lievelings en scoorde ik in de uitverkoop bij mijn favoriete winkelketen. Hebben jullie een witte blouse in de kast? En wat vinden jullie van de leopard trend?

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

white-blouse-leopard-pants-fashionblogger

Wearing: White Blouse x Maison Scotch (similar SALE!) – Leopard Pants x Zara (uitverkocht :-()- Silver Shoes x Sacha (direct link) – Bag x Zara – Coat x Primark

Wat vinden jullie van deze look? Zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs, Elsa Sophie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.