TEKSTSCHRIJVER

zoek je teksten die aantrekken?

Logisch. Goede teksten zijn onmisbaar. De woorden die je deelt zijn een belangrijk onderdeel van jouw presentatie. En met een raak artikel inspireer je jouw lezer. Dat kun je dan ook het beste overlaten aan iemand die met liefde in haar pen klimt. Zodat jij je kunt focussen op jouw talenten. Ik help je graag met:
teksten die raken, aantrekken en inspireren
artikelen over leefstijl, spiritualiteit en gezondheid
het verzorgen van jouw bedrijfscommunicatie
webteksten die jouw verhaal vertellen én vindbaar zijn
tekstschrijver

webteksten

Jouw website is het online visitekaartje van je bedrijf. Daar horen teksten bij die aantrekken, je verhaal vertellen én goed vindbaar zijn. Van een rake 'over-mij' pagina tot het schrijven van content voor de hele website: breek je hoofd er niet over want ik neem dit met liefde uit handen.
tekstschrijver

artikelen

Mijn hart gaat sneller kloppen van lifestyle onderwerpen. Ik verdiep mij graag in persoonlijke groei, spiritualiteit en gezondheid. Die kennis omzetten in rake artikelen vind ik het leukste dat er is. Zet mij in voor het schrijven van een achtergrondartikel, interview of blog.
tekstschrijver

bedrijfscommunicatie

Of je nu yogadocent, voedingsdeskundige of personal trainer bent, jouw communicatie trekt klanten aan én bindt ze aan jouw onderneming. Dat weet je waarschijnlijk wel, maar waar haal je de tijd vandaan. Ik vertaal jouw verhaal naar rake content voor social media of een nieuwsbrief.

samenwerken?

elsa sophie werkt of heeft gewerkt voor