Elsa Sophie

Elsa Sophie

TASSENTREND: PLUIZIGE VRIEND

tassentrend-pluizigevriend-sleutelhanger-fashionblogger-elsasophie

Helemaal nieuw is deze tassen trend niet meer, maar toch duikt hij langzaam maar zeker steeds vaker op. Aan het einde van 2015 werd al door menig fashionblogger een pluizig bolletje aan de tas bevestigd. In diverse kleuren of met een gek gezichtje erop. Zelf ging ik afgelopen weekend overstag en koos ik voor een groen exemplaar dat ik Titus noemde (ik geef alles een naam, zoals je inmiddels vast wel weet). Deze pluizige vriendjes leuken de donkere dagen en jouw tas helemaal op. Ik ben fan. Hieronder vind je een paar leuke voorbeelden en stel ik je voor aan mijn eigen pluizige vriend. Kijk je mee?

billieroseblog

Billieroseblog

pluizige-sleutelhanger-tassenvriend-brittamaxiime

Britta Maxime

radishtowear

Radishtowear

Hieronder ziet u Titus, mijn eigen groene vriend, bevestigd aan mijn favoriete tas van dit moment.

tassentrend-pluizigevriend-sleutelhanger-fashionblogger-elsasophie

tassentrend-pluizige-sleutelhanger-elsasophie

Zelf ook zo’n pluizige vriend? Die van mij kocht ik bij Invito, ze zijn er ook in het bordeaux rood.

Wat vinden jullie van deze trend?

Liefs, Elsa Sophie

Comments (2)

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.