Elsa Sophie

Elsa Sophie

JEWELLERY PARTY

jewellery-party-layered-necklaces-earparty

Juwelen. Ik ben er dol op. Waar ik vroeger door de gangen van de middelbare school paradeerde met grove Josh armbanden en oorringen zo groot als een tennisbal, ga ik tegenwoordig graag voor iets subtielere accessoires. Sieraden met een initiaal, cirkel, sterretje, maantje, hartje of azteken driehoek zijn het helemaal. Ongeveer ieder symbooltje uit het heelal vormt de basis voor een heuse jewellery party. Layered necklaces, oftewel kettinkjes in verschillende lengtes worden gecombineerd tot één sieraad. De kettinkjes zijn subtiel, maar vormen samen een mooi geheel en maken iedere outfit compleet. Laten we ook de earparty niet vergeten. Aangezien één gaatje maar saai is behangen we onze oren met zoveel mogelijk ringetjes, knopjes en bedeltjes. Ik kocht en kreeg recent een paar sieraden om mijn jewellery party aan te vullen (ik ben echt een horder aan het worden) en stel ze hieronder graag aan jullie voor.

jewellery-party-layered-necklaces-earparty

Zelf heb ik momenteel twee gaatjes per oor en ik wil al ruim een jaar een Helix piercing. Jullie vinden dit wellicht wat sentimenteel, maar ik bedenk altijd een reden voor het zetten van een extra gaatje. Toen ik vier was en naar de basisschool ging kreeg ik mijn eerste gaatjes. Ik schoot mijn tweede gaatjes toen ik aan mijn Master begon en nu ik bijna klaar ben wil ik voor mijn derde gaatjes gaan. Of dus die Helix piercing. Klein detail is dat ik een enorm lage pijngrens heb – oftewel ik ben gewoon een watje – en daarom die piercing elke keer voor me uitschuif. Iemand hier ervaring mee? Hieronder heb ik wat leuke sieraden adresjes voor jullie op een rijtje gezet.

Zelf ook een jewellery party starten? Dit zijn een paar van mijn favorieten (klikbare links):


circle-chain-clubmanhattanlayered-necklace-modemusthavescircle-chain-clubmanhattancircle-chain-clubmanhattan

Bekijk eens deze websites:

www.fashionology.nl

www.clubmanhattan.nl

www.anna-nina.nl

www.modemusthaves.com

www.myohmy.com

Heb je zelf nog aanraders? Laat het me weten in een reactie, want de verzameling kan nooit groot genoeg zijn!

Liefs,

logo-elsasophie-personal-lifestyle-blog

Volg je me ook al via Instagram & Facebook voor dagelijkse updates?

Comments (4)

 • Karlijn
  januari 27, 2016 - 9:51 am

  Haha zo herkenbaar dit. Ik heb vorige week mijn 6e gaatje gezet. Heb in een oor twee gaatjes, andere oor drie en een helix. Ik heb de helix laten schieten en niet piercen (mag eigenlijk niet geloof ik). Maar ik vond de helix echt zwaar meevallen, vond een normaal gaatje op de een of andere manier zeerder doen!

  Beantwoorden
  • elsasophie
   januari 27, 2016 - 12:34 pm

   Mooie combinatie! Ik heb er nu vier in totaal en ga dus voor nummer 5 en 6 volgende week.. Goed om te horen dat de Helix meeviel voor jou! Ik stel hem nog even uit en hoop dat ik het ooit ga durven hihi. XX

   Beantwoorden
 • Dionne
  januari 27, 2016 - 7:41 pm

  Wat een super toffe items!

  Beantwoorden
  • elsasophie
   januari 27, 2016 - 7:56 pm

   Dank je wel, Dionne! Leuk om te horen :-). Hou je zelf ook van zulke sieraden? X

   Beantwoorden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.