GRATIS

Ontdek de kracht van helend ademwerk

Je adem heeft een magische kracht. Niet alleen voorziet het je van levensenergie. Het is de snelweg om hoofd en lichaam te verbinden, een spiegel om inzichten te krijgen in jezelf en een medicijn om opgeslagen trauma’s te helen. Zodat je thuis kunt komen in de veilige haven die je lichaam hoort te zijn. Laat je inspireren door deze gratis tools & maak op een toegankelijke manier een start, waar je ook bent op jouw levensreis.

IPHONE-MOCKUP-OPUTYB
GRATIS ADEMMEDITATIE

open up to your breath

Je adem is je ingang naar bewustzijn, naar verbinding met jezelf. Met deze ademmeditatie kun je op een hele toegankelijke manier in je eigen omgeving oefenen met bewust verbonden ademen. Het is een korte en milde oefening dus verwacht geen grootse transformaties, maar een oefening in je openen voor je adem, je lijf en de verbinding met jezelf. Zie maar wat er omhoog komt en laat je verrassen door de kracht van je eigen adem. Met de introductie video en het werkboek leer je meer over deze oefening en de schrijfopdrachten helpen je inzicht te krijgen in wat je ervaart.
MINI ONDERZOEK VRIJHEID

breathe into being you

Voor dit mini-onderzoek ben ik op zoek naar zelfbewuste en sensitieve levensreizigers die verlangen naar authenticiteit en vrijheid. Zonder masker en zware rugzak leven en leiden vanuit wie jij werkelijk bent, dat is wat je wilt. Want als je eerlijk bent, weerhouden belemmerende overtuigingen en patronen je daar nu nog regelmatig van. Hoe kun je die cirkel doorbreken, oude bagage loslaten en anders met jezelf omgaan? Om daar antwoord op te geven, ben ik een coachingsprogramma aan het ontwikkelen. Dat wil ik natuurlijk het liefst zo goed mogelijk laten aansluiten op waar behoefte aan is. Help je me door deze vragen te beantwoorden? Het kost je nog geen 7 minuten en als bedankje verloot ik tickets voor mijn online ademcirkel.
MINI ONDERZOEK - VRIJHEID
Gratis masterclass over het zenuwstelsel
GRATIS MASTERCLASS

from freeze to freedom

Hoe kan het dat ik mezelf zo goed begrijp, meer praat over mijn situatie en positief probeer te denken maar me nog steeds niet echt vrijer voel? Dat vroeg ik me vier jaar geleden af toen ik me volledig had gestort op persoonlijke ontwikkeling, maar niet écht verder kwam, verlangde naar verbinding en diep vanbinnen voelde dat het anders kan. Ik ontdekte dat het niet aan mij lag, maar dat ik een belangrijk puzzelstukje miste. In deze masterclass leg ik uit waarom jezelf ‘alleen’ begrijpen geen duurzame oplossing is om je beter te voelen, leer je de taal van je lichaam a.k.a. je zenuwstelsel verstaan en ontdek je een nieuwe manier van communiceren met je gevoelswereld waardoor je minder vanuit trauma en meer vanuit je essentie leeft.
MEER GRATIS INSPIRATIE OVER TRANSFORMATIE OP INSTAGRAM