GRATIS

GRATIS

Ontdek de kracht van emotioneel adem- en lichaamswerk

Je adem heeft een magische kracht. Niet alleen voorziet het je van levensenergie. Het is de snelweg om hoofd en lichaam te verbinden, een spiegel om inzichten te krijgen in jezelf en een medicijn om opgeslagen trauma’s te helen. Zodat je thuis kunt komen in de veilige haven die je lichaam hoort te zijn. Pieker je veel? Reageer je snel uit emotie? Kun je moeilijk met spanning omgaan? Met deze gratis tools ontdek je de kracht van transformerend adem- en lichaamswerk.

IPHONE-MOCKUP-OPUTYB
GRATIS ADEMMEDITATIE

open up to your breath

Je adem is je ingang naar bewustzijn, naar verbinding met jezelf. Met deze ademmeditatie kun je op een hele toegankelijke manier in je eigen omgeving oefenen met bewust verbonden ademen. Het is een korte en milde oefening dus verwacht geen grootse transformaties, maar een oefening in je openen voor je adem, je lijf en de verbinding met jezelf. Zie maar wat er omhoog komt en laat je verrassen door de kracht van je eigen adem. Met de introductie video en het werkboek leer je meer over deze oefening en de schrijfopdrachten helpen je inzicht te krijgen in wat je ervaart.
MINI ONDERZOEK ZELFVERTROUWEN

breathe into being you

Voor dit mini-onderzoek ben ik op zoek naar nieuwsgierige en sensitieve vrouwen die last hebben van perfectionisme, wat zich uit in het gevoel niet goed genoeg te zijn, de lat heel hoog leggen voor jezelf en je eigen grenzen niet goed aanvoelen. Misschien herken je je hierin en vraag je je af waar je moet beginnen: 'Wat kan ik voor ademoefeningen doen? Hoe ervaar ik meer rust in mezelf? En hoe kom ik meer in contact met mijn lichaam?' Om daar antwoord op te geven, ben ik een coachingsprogramma aan het ontwikkelen. Dat wil ik natuurlijk het liefst zo goed mogelijk laten aansluiten op waar behoefte aan is. Help je me door deze vragen te beantwoorden? Het kost je nog geen 7 minuten en als bedankje verloot ik tickets voor mijn online ademcirkel.
Mini onderzoek onder perfectionistische vrouwen
MEER GRATIS INSPIRATIE OVER TRANSFORMATIE OP INSTAGRAM