1-1 ADEMSESSIE

"Een innerlijke reis die op diep niveau bevrijdt"

Hallo moedig mens, fijn dat je hier bent. Dat betekent namelijk dat je bereid bent om innerlijk werk te doen. Je mag je masker afzetten en je rugzak neerzetten. Want dat is wat we doen tijdens een deep dive sessie.

Jij begrijpt jezelf goed, staat je mannetje en gaat voor wat je wilt. Tegelijkertijd twijfel je regelmatig of je het wel goed doet en heb je sterke voelsprieten voor je omgeving. Je weet dat er op diep niveau stukken zijn die om je aandacht vragen. Maar het voelt veiliger om ervan weg te gaan.

Toch voel je dat het belangrijk is om naar binnen te keren. Om jezelf te ontdoen van bagage die je triggert in oude patronen. Om in zachtheid te zijn met wat er is. Je wilt verantwoordelijkheid nemen zodat je (nog) meer echt jezelf en vrij kunt zijn. Voor jezelf, je relaties én je gezondheid. Alles begint bij jou en de keuzes die jij maakt. 

Ik begeleid je met aandacht op die reis.

ademsessie-1-1

zij gingen je voor

voordelen van een ademsessie

ervaar innerlijke rust

Met je adem verbindt je hoofd en lijf zodat je van doorgaan en denken naar zachtheid en zijn kunt schakelen.

vertrouwen vanuit je centrum

Land in je lichaam en kom thuis in je onderbuik zodat je met vertrouwen kunt leven vanuit een stevig centrum.

bevrijd jezelf op diep niveau

Doorvoel laag voor laag opgeslagen spanning en onverwerkte emoties zodat je echt jezelf durft te zijn en je plek inneemt.

Een ademsessie is een unieke ervaring. Wil je de voordelen van ademwerk écht ondervinden, het innerlijk werk doen en dit integreren in je dagelijks leven, dan nodig ik je uit een traject aan te gaan.

ademsessie - ademwerk

adem je vrij

Ademwerk begint bij bewustwording. Alleen dat waar jij je bewust van bent kun je doorvoelen en integreren. Tijdens een ademsessie maken we gebruik van de bewust verbonden ademhaling zodat wat onbewust is in jou, naar de oppervlakte kan komen. Zo kun je laag voor laag opgeslagen spanning en onverwerkte emoties doorvoelen en kan je levensenergie weer vrij stromen. Elke sessie is anders en geeft jou precies wat je op dat moment mag aankijken. Zo brengt je adem je in contact met wie je werkelijk bent en kun je steeds meer leven vanuit rust, vertrouwen en vrijheid. Vanuit echt zijn.

zo verloopt een ademsessie

Boek een ademsessie via het rooster en lees onderstaande informatie door over het verloop van een sessie. Heb je een vraag, verzoek voor een andere dag of duosessie, stuur dan even een mailtje. Ik reageer binnen 48 uur en kijk met jou naar de mogelijkheden.

  • We starten de ademsessie met een uitgebreide intake. Een sessie raakt stukken op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Daarom wil ik vooraf een goed beeld hebben van waar jij staat in jouw proces.
  • Na een warming-up met starten we de actieve ademsessie die ongeveer 30 minuten duurt en daarna volgt een eindontspanning van zo’n 10 tot 15 minuten.
  • Na afloop praten we na over wat er is aangeraakt en ga je naar huis met concrete handvatten voor je dagelijks leven. Komen er later vragen omhoog dan mag je me altijd mailen en bied ik nazorg.
  • De sessie duurt zo’n 1,5 tot 2 uur en vindt plaats in Haarlem. Online is bespreekbaar maar heeft niet de voorkeur.
  • NB: Een ademsessie is een unieke ervaring. Wil je de voordelen van ademwerk écht ondervinden, het innerlijk werk doen en dit integreren in je dagelijks leven, dan nodig ik je uit een traject aan te gaan.
  • Let op: als je last hebt van hartklachten, hyperventilatie, glaucoom, ernstige psychische problemen of als je zwanger bent, neem dan eerst contact op zodat ik je persoonlijke situatie beter kan inschatten.

boek een ademsessie

veelgestelde vragen

Ademwerk is over het algemeen niet passend als je last hebt van epilepsie, glaucoom, hartklachten, hyperventilatie of depressie – nu of in het verleden. Twijfel je over jouw persoonlijke situatie? Neem dan eerst contact met mij op per mail. Zo kan ik beoordelen of een 1-1 sessie in jouw geval passend is.

Ademwerk is in principe geschikt voor iedereen die zijn of haar bewustzijn wil vergroten en persoonlijk wil groeien, zie voor uitzonderingen de vraag hierboven. Ademwerk is met name geschikt als je ademhalingsproblemen ervaart, veel piekert, stress ervaart, moeite hebt met het uiten van emoties of traumatische gebeurtenissen wilt verwerken. Zie voor meer informatie ook deze pagina.

Één losse ademsessie gaat niet je leven veranderen. Net als één keer naar de fysio gaan je niet van een blessure afhelpt. Er is geen quick fix voor het leven. Het leven is een speeltuin en jij mag altijd blijven leren en bijsturen. Een ademsessie kun je zien als een ervaring, een traject helpt je op diep niveau bevrijden en op een nieuwe manier in het leven te staan.