HOME

breathe ⋆ be free ⋆ be you

jouw gids naar innerlijke veiligheid, verzachting en vrijheid

breathe ⋆ be free ⋆ be you

jouw gids naar innerlijke veiligheid, verzachting en vrijheid

"minder overleven, meer de échte jij zien & zijn"

Als adem- en bewustzijnscoach begeleid ik nieuwsgierige en sensitieve vrouwen in een veilige omgeving naar meer innerlijke veiligheid, verzachting en vrijheid. Met behulp van de adem als spiegel voor wat er in jou leeft, keer je naar binnen en leer je thuiskomen bij jezelf ~ zodat je echt kunt zijn wie je bent.

aanbod

1-1 sessie ~ Elsa Sophie
breathe into being you
1-1 sessie
In een 1-1 ademsessie verbind je je met je ademhaling en zijn je adem en je lijf een spiegel voor wat er in jou leeft. Zo krijg je helderheid over patronen, onverwerkte emoties of opgeslagen spanning en kun je ze erkennen, toelaten en doorvoelen.
breathing you home ~ Elsa Sophie Govaarts
breathing you home
deep dive traject
In dit traject gaan we samen langere tijd de diepte in. Het is een innerlijke reis waar je met behulp van ademwerk & lichaamswerk opent naar wat er in je leeft en ligt opgeslagen. Je beweegt van overleven naar vol leven en gaat jezelf echt zien en zijn. Een duurzame beoefening voor het leven.
ademcirkels - Elsa Govaarts & Janine Mulder
together as one
ademcirkels
Tijdens een ademcirkel komen we bij elkaar met een kleine groep om samen te ademen, verbinden en delen. Door in een groep te ademen, verhoogt de energie en ondersteun je elkaars proces. Uiteindelijk gaan we allemaal door herkenbare thema's en schept delen verbinding.

mijn levensreis

Mijn naam is Elsa Sophie en het is mijn missie om jou aan te moedigen je ware zelf te zien en zijn. Als transformatie coach gebruik ik de adem en het lichaam als ingangen naar meer bewustzijn op stukken die je tegenhouden om voluit en vrij te leven.

In een veilige omgeving help ik je erkennen wat er in jou leeft, toelaten wat je voelt en ruimte maken voor wie jij werkelijk bent. Zodat niet je hoofd maar je lichaam weer je thuisbasis wordt om vanuit te leven. Niet in de laatste plaats omdat ik die weg zelf ook heb afgelegd. Benieuwd naar mijn verhaal?

ABOUT-NIEUW-2022